Sommermenyen

Sommermenyen

Under finner du oppskrift på fire deilige grill tilbehør. Kanskje du skal ha gjester og vil briljere med noen nye smaker?

Du finner også gode drinker som gjør kvelden perfekt!

Coleslaw

Perfekt tilbehør til burgeren, grillribbene eller om du skal grille fisk! Her kan man leke og prøve seg frem med ulike grønnsaker og frukter. Epler passer også perfekt i en coleslaw.

Oppskriften vår finner du her.

Potetsalat

Her finnes det mange varianter. Prøv å blande sammen kokt potet, stekt røkt bacon, Dijon sennep og majones! Nam! Her kan du også bytte ut bacon med friske urter. Smak deg frem med salt og pepper.

En annen variant kan du finne her.

Grillede Grønnsaker

Det perfekte tilbehør til all grillmat! Alt kan jo grilles ikke sant? Har du testet grillet aubergine? Prøv det neste gang.

Eller kanskje du skal grille forskjellig sopp og servere med et saftig kyllingbryst og forskjellige dipp sauser du har laget i din Vitamix?

Frukt og Brød

Frukt som ananas, fersken, nektariner og plommer som er godt grillet og deretter blandet med limesaft, rødløk og cocktailtomater blir en sommerlig, velsmakende salsa. Et annet tips er å grille vannmelonskiver, i ett eller to minutter på hver side og topp med hakket jalapeño og flak salt, dette vil være en god match med burgere eller svinekjøtt. Pensle litt olivenolje på burgerbrødet, og grill det deretter lett på hver side, og server med hummus.

 

Drinker

Under finner du flere oppskrifter på perfekte sommerdrinker. Et tips er å blande masse fersk frukt inn i drinken, da smaker den så mye bedre!

Vannmelon som inneholder mye vann er også perfekt å bruke.

Pass på å ikke mikse drinker med frisk frukt og bær for lenge, da kan man oppleve å få et skum på toppen og en vannete drink under.

 

Oppskrifter

Frossen Mezcal Paloma

Fersken og Rosmarin Margarita

Frosé

Margarita med Bjørnebær

Limoncello Cocktail

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *