En klassisk coleslaw som er tilsatt pepperrot og rosiner – perfekt til grillmaten!

Coleslaw

Mengde: 32 serveringer

Tid: 15 min

Ingredienser

  • 230 g (1 kopp) majones
  • 120 ml (½ kopp) destillert eddik
  • 2 ss pepperrot
  • 1½ ts selleri frø
  • 1 ts sukker
  • ⅛ ts havsalt
  • ⅛ ts malt svart pepper
  • 185 g (1 kopp) rosiner
  • 800 g savoy kål, revet
  • 2 gulrøtter, halvert
  • 1 rødløk, skrelt, i biter

Fremgangsmåte

  1. Ha majones, eddik, pepperrot, selleri frø og sukker i kannen etter den rekkefølgen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Start maskinen og øk til maks hastighet.
  4. Blend i 30 sekunder.
  5. Krydre med salt og pepper.
  6. Bland rosiner, kål, gulrøtter og løk sammen i en bolle. Hell over vinagretten og bland alt godt sammen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *