En klassisk coleslaw som er tilsatt pepperrot og rosiner – perfekt til grillmaten!
Coleslaw
Mengde: 32 serveringer
Tid: 15 min
Ingredienser
- 230 g (1 kopp) majones
- 120 ml (½ kopp) destillert eddik
- 2 ss pepperrot
- 1½ ts selleri frø
- 1 ts sukker
- ⅛ ts havsalt
- ⅛ ts malt svart pepper
- 185 g (1 kopp) rosiner
- 800 g savoy kål, revet
- 2 gulrøtter, halvert
- 1 rødløk, skrelt, i biter
Fremgangsmåte
- Ha majones, eddik, pepperrot, selleri frø og sukker i kannen etter den rekkefølgen og fest lokket.
- Velg hastighet 1.
- Start maskinen og øk til maks hastighet.
- Blend i 30 sekunder.
- Krydre med salt og pepper.
- Bland rosiner, kål, gulrøtter og løk sammen i en bolle. Hell over vinagretten og bland alt godt sammen.