Elsket en livstid

Fordi de varer opptil 10 ganger lenger enn en gjennomsnittlig blender, har Vitamix-blendere en tendens til å reise fra kjøkken til kjøkken, gjennom tiår, til og med generasjoner. På den måten har hver Vitamix en historie – og for de nye har den historien bare så vidt begynt.

Invester i bedre prosjektering

Vitamix Blendere holder lenge

I vårt testlaboratorium presser ingeniører produktene våre til det bokstavelige bristepunktet med tester som er langt mer krevende enn noe du blander hjemme.

Det var slik Vitamix fikk rykte på seg for å være blenderen du tilgir, ikke kaster.

Knivblad i rustfritt stål

Vitamix-bladene er laget av herdet rustfritt stål (det samme som brukes for fly) og er designet for å håndtere de tøffeste ingrediensene, så fra første blanding til siste får du samme kvalitetsresultat.

Drivsystem i metall

Vitamix bruker et drivsystem i metall for å koble beholderen til motorbasen – noe som gir bedre blandinger, men også lengre levetid. Drivhjulet beskytter ganske enkelt motoren mot å gå i stykker.

Innebygd vifte for kjøle effekt

Motoren vår opprettholder konsekvent dreiemoment og kjølig temperatur for konsekvent å levere kraften du trenger for å behandle enhver ingrediens. Det er innebygget vifte som kjøler motoren – den fungerer best når du blander på høyeste hastighet.

Blenderen som blir arvegods

Vi er sikre på kvaliteten og holdbarheten til Vitamix blenderne, og det er derfor vi tilbyr noen av de lengste produkt garantiene blant blendere: opptil 10 år. Men til tross for en så lang garanti, blir mindre enn 2 prosent av Vitamix-maskinene returnert for reparasjon. I stedet blir de gitt videre til neste generasjon.