Vitamix Ascent Series

Ascent 3500i , 2500i & 2300i

Med toppmoderne design og banebrytende teknologi hjelper Ascent ™ -serien deg til å lage mat i hjemmet. Som de første høyytelseskraftblandere med innebygd timer og SELF-DETECT-teknologi, leverer den ultimate komfort og allsidighet nå og i mange år framover.

Blender de hardeste ingredienser til perfeksjon, hver gang!

Explorian E310

En ny høyhastighets blender fra Vitamix, med samme høy kvalitet ytelse, like brukervennlig og allsidig som øvrige Vitamix-maskiner, men i mindre størrelse. Perfekt for alle som vil ta sitt første steg mot high-performance blending til en overkommelig pris og ikke har noe imot å ofre forhåndsinnstilte program!

Vitamix Legacy Series

Pro 750 & Pro 300

Vitamix Pro Series 750 og 300 – Begge maskinene leveres med en 2 liters kanne. Pro 750 har 5 forhåndsinnstilte program og Pro 300 kommer med 3 slike program. Modellene er begge lavere og passer godt under kjøkkenskapene. Med puls knapp og hastighetskontroll maler, blender og mikser Pro750 og Pro300 alle tenkelige ingredienser til perfeksjon hver gang.

Vitamix Pro300 blender | the Blender

TNC 5200

Vitamix TNC 5200 er så mye mer enn bare en blender. Vitamix kombinerer mer en hele 10 husholdningsapparater og utfører mer enn 50 arbeidsoppgaver på ditt kjøkken enklere, raskere og med bedre resultat. Vitamix 5200 maler og blander alle tenkelig råvarer.

S30

For første gang kombineres allsidighet og høy ytelse med nye praktiske egenskaper i Vitamix S30! Enten du er på farten eller nyter måltider hjemme, så gjør S30 det lett å lage individuelle porsjoner og mindre familie retter samtidig som den tar svært liten plass på kjøkkenbenken.

Vitamix Tilbehør