Vår versjon av denne Midtøsten-dippen inneholder kikerter, hvitløk og sesamfrø. Den serveres tradisjonelt med flatbrød, men kjeks og tortilla chips er også gode.

Hummus

Mengde: 360 ml

Tid: 8 minutter

Ingredienser

  • 2 bokser (900 g) kikerter , spar væsken fra 1 boks
  • 35 g (¼ kopp) sesamfrø
  • 1 ss oliven olje
  • 60 ml (¼ kopp) sitron juice
  • 1 hvitløkfedd
  • 1 ts malt spisskummen
  • ⅛ ts salt

Fremgangsmåte

  1. Ha kikertene, væske fra 1 boks, sesamfrø, oliven olje, sitron juice, hvitløk og spisskummen i kannen etter den rekkefølgen og sikre lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Slå på maskinen og øk sakte til maks hastighet.
  4. Blend i 1 minutt, samtidig som du bruker tamperen til å presse ingrediensene ned i bladene.
  5. Smak til med salt.

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *