En ny twist på en gammel klassiker. Et hint av rosmarin gjør denne drinken mildt sagt spennende! Oppskrift fra Ren Behan (Great British Chefs).
Fersken og Rosmarin Margarita
Mengde: 7 dl
Tid: 10 min
Ingredienser
- En kvist rosmarin
- 2 stk fersken, halverte og uten kjerne
- 1 ss agave
- 90 ml tequila
- 80 ml vann
- 3,5 dl isbiter
Fremgangsmåte
- Bryt av toppen av rosmarin-kvisten og legg til siden (skal brukes senere til garnering). Plukk så av 6 stk blad og legg ned i kannen.
- Legg til siste resten av ingrediensene etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
- Velg hastighet 1. Start maskinen og øk til høyeste hastighet. Miks i 30-40 sek eller til konsistensen er helt glatt.
- Fordel i Margarita-glass og garner med fersk fersken og rosmarin.