Fersken og Rosmarin Margarita

En ny twist på en gammel klassiker. Et hint av rosmarin gjør denne drinken mildt sagt spennende! Oppskrift fra Ren Behan (Great British Chefs).

Fersken og Rosmarin Margarita

Mengde: 7 dl
Tid: 10 min

Ingredienser

  • En kvist rosmarin
  • 2 stk fersken, halverte og uten kjerne
  • 1 ss agave
  • 90 ml tequila
  • 80 ml vann
  • 3,5 dl isbiter

Fremgangsmåte

  1. Bryt av toppen av rosmarin-kvisten og legg til siden (skal brukes senere til garnering). Plukk så av 6 stk blad og legg ned i kannen.
  2. Legg til siste resten av ingrediensene etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
  3. Velg hastighet 1. Start maskinen og øk til høyeste hastighet. Miks i 30-40 sek eller til konsistensen er helt glatt.
  4. Fordel i Margarita-glass og garner med fersk fersken og rosmarin.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *