Ett fruktigt alternativ til den klassiske Margaritaen, med ferske bjørnebær og bjørnebærsyltetøy som gir en herlig farge!
Margarita med Bjørnebær
Mengde: 1 L (ca 4 porsjoner)
Tid: 11 min
Ingredienser
- 1,2 dl sukker
- saft fra 1 lime
- 2,5 dl bjørnebær (ferske eller opptinte)
- 1,2 dl bjørnebærsyltetøy
- ½ lime, skrelt
- 180 ml tequila
- 60 ml triple sec
- 9,5 dl isbiter
Fremgangsmåte
- Ha sukker og limesaft i kannen og fest lokket.
- Velg hastighet 1.
- Start maskinen og øk til høyeste hastighet.
- Miks i 20 sekunder, dette er sukkerblandingen glassets kanter skal dyppes i.
- Hell ut lime-sukkeret på en tallerken og dypp glassene i det. Fordel så isbiter i alle glassene.
- Ha så bjørnebær, syltetøy og lime i kannen etter den rekkefølgen og fest lokket.
- Velg hastighet 1.
- Start maskinen og øk til høyeste hastighet.
- Miks i 40 sek. Stopp maskinen og rør i tequila og triple sec. Fordel så i glassene.