Nyheter

Hold utkikk her for å holde deg oppdatert på nye produkter, kommende messer og annet spennende.

Nyheter

Hold utkikk her for å holde deg oppdatert på nye produkter, kommende messer og annet spennende.

Siste Nytt

Nyhetsbrev

Explorian E310 – like kraftfull, men i mindre volum.

Visste du at kjøkken som bygges idag har 13 % mindre ytelse enn kjøkken som ble bygd for 50 år siden? Vitamix har nå laget en modell med samme kraft og allsidighet som alle andre Vitamix modeller – men i mindre størrelse som passer det moderne kjøkken!

En enkel, mindre modell har lenge vært etterlengtet – og nå kommer endelig en maskin som passer perfekt for hjemmekokker som vil ta sitt første steg ut i høyhastighets blender verden, til en overkommelig pris, og som ikke har noe i mot å ofre forhåndsinnstilte program. En kraftfull blender som kan utføre samme teknikker som andre Vitamix modeller men i mindre volum. Serien heter Explorian og modellen heter E310 .

Hva gjør E310 unik?

  • Kannens størrelse på 1,4 L gjør at den passer perfekt for mindre husholdninger og minsker svinn etter matlagingen men leverer fremdeles samme resultat av høy kvalitet som Vitamix er kjent for.
  • Manuell hastighets kontroll og puls funksjon. 
  • 5 års garanti

Allsidigheten som Vitamix tilbyr gjør våre blendere til en meget smart investering, eftersom den samler teknikker fra alle kjøkkenmaskiner i en og samme maskin, uten at det går utover smak eller kvalitet. Den hjelper deg å spare tid i hverdagen, med alt fra fryste desserter på 30 sekunder til varme supper på 6 min, gjør at den passer perfekt inn i vår moderne, travle hverdag.

Tips! En perfekt luksus gave – som du eller personen du gir den til kommer til å bruke hver dag i mange år fremover. 

KJØP HER.

Nyhetsbilde

NYHET Ascent Tilbehør

Kraftfulle smaksopplevelser i små volumer.

Vitamix familjen vokser – og det siste tilskuddet består av små mikse skåler og begre for Ascent seriens blenders.

  • Med SELF-DETECT™- TEKNIKK som gjenkjenner kannens størrelse og tilpasser innstillinger etter den.
  • Produserr i holdbart materiale som består av BPA-fri Eastman Tritan™, alle beholdere, lokk og knivbaser kan vaskes i oppvaskmaskin.
  • Laserskårne knivblad som lages av herdet, rustfritt stål som alle knivsatser fra Vitamix, gir bedre resultat og lengre varighet.
  • 3 års garanti

Kommer i fire forskjellige kit – med eller uten knivbase. Kjøp et Startkit først, og komplementer siden med Tilbehørskit (uten knivbase).

ASCENT MIKSEBEGER STARTKIT (2 stl 600 ml begre + knivbase) KJØP HER

ASCENT MIKSESKÅLER STARTKIT (2 stk 225 ml skåler + knivbase) KJØP HER

ASCENT BEGER/FLASKE (1 stk 600 ml flaske) KJØP HER

ASCENT SKÅLER (2 stk 225 ml skåler) KJØP HER

From Nut butter to Body butter

Vitamix bruksområder er mange, og du behøver ikke kun å bruke din blender til å lage sunn mat – den kan også brukes til å lage naturlig hudpleie produkter. Vi tenker mye på hva vi putter i oss idag og krever renere, naturligere råvarer og det økologiske markedet går kjapt frem og opp, men det er faktisk nesten like viktig å tenke på hva man bruker på huden som hva man spiser. Derfor vil vi gjerne dele noen av våre fantastiske oppskrifter som vil få huden din til å juble.

SALTSKRUBB MED LAVENDEL

BODY BUTTER VANILJE

BODY WASH

Nyheter

ENDELIG PÅ PLASS – NYE A2300i

Nå har vi oppdatert vårt sortiment med ytterligere en Ascent-modell – A2300i. Akkurat som øvrige Ascent-modeller er den bygget for framtiden med nytt stilrent design og høy presterende teknikk. Med variabel hastighets kontroll og pulsfunksjon justerer du enkelt alle typer konsistenser og mikser etter dine egne preferanser. Digital timer gjør det også enkelt å ha kontroll på miksetiden.

Det som skiller denne modellen fra de andre Ascent-modellene er at den ikke har noen program innstillinger (akkurat som den eldre modellen Pro 300), men kun hastighets kontroll og puls.
Ellers har den samme banebrytende teknikk og kommer i fire farger: slate, svart, rød og hvit.