Hvorfor Vitamix

Vi er så mye mer enn en “smoothie-maskin” . Med Vitamix kan du lage alt i fra rykende varme supper, sorbet, nøttesmør, dressinger, deiger og mye mer!

Frokost – Lunsj – Middag – Snacks , utforsk nye ingredienser og teknikker, det blir aldri kjedelig! Fra produsenten som kun har produsert og perfeksjonert en ting siden 1939 – Blenderen!

Lidenskap

Du vil elske Vitamix av samme grunn som profesjonelle kokker gjør- Vi gjør livet enklere! Enten om du vil eksperimentere med avanserte teknikker eller lage sunne hverdags retter, kan din Vitamix håndtere det som en proff!

Det er en grunn til at du finner Vitamix på både restauranter og hjemme kjøkken hele verden over – invester i sunn og god mat, invester i en Vitamix!

Det blir din beste kjøkkenhjelper, som aldri svikter.

Ikke ta vårt ord for det, sjekk ut hashtaggen #myvitamix, og se det selv!

Allsidighet

Allsidige kontroller gjør at du enkelt kan justere og kontrollere alle type teksturer og konsistenser – fra glatte pureer til chunky salsa.

Med opptil 5 forhåndsinnstilte program gjør du hverdagen enda enklere når maskinen kan utføre jobben for deg.

Puls funksjonen gir deg muligheten til å kunne hakke opp ingredienser. Til Ascent serien har vi mikse skåler (225 ml) og mikse begre (600 ml) som gjør at du kan utføre enda flere teknikker.

Kvalitet

Alt ettersom hvilke Vitamix du har – har du fra 5 år til 10 års full garanti. Dette gjelder på alt du finner i esken.

Våre nøye konstruerte kniver er designet for å håndtere selv de tøffeste ingrediensene. De er produsert i herdet rustfritt stål og er laserskårne. Dette gjør at de kan hakke, knuse, blande og pulverisere alt som kommer i kannen.

Alle våre maskiner er bygget for å vare år etter år – med samme kvalitet på alle blandinger. De er også produsert slik at de skal være lett å bruke noe som gjør at din Vitamix blir stående på kjøkkenbenken til daglig bruk.

Investerer du i en Vitamix Blender, vet du at du har en blender i mange år fremover. Ja kanskje den blir arvegods til og med.

 

Holdbarhet

Nøkkelen til motorens lange levetid er forhindring av overoppheting. I tillegg til overbelastningsbeskyttelsen som er bygget inn i hver Vitamix, har også våre ingeniører jobbet med å perfeksjonere luftstrømsirkulasjonen rundt motoren og kanalisere en kontrollert mengde luft til delen som trenger det mest. Resultatet er mindre støy og en mer pålitelig motor som tjene deg i årene som kommer.

I våre maskiner er det lagt ned mye arbeid i å perfeksjonere alle komponenter slik alle jobber sammen for å få den perfekt blandingen. På denne måten får du den beste kombinasjon av smak og konsistens.

Ta en nærmere titt

Enkel å bruke

Brukervennlige hastighets kontroller forenkler selv de vanskeligste oppskrifter. Enten justerer du hastigheten manuelt eller bruk et forhåndsinnstilt program. På våre nye Ascent maskiner har du også innebygget timer slik du enkelt kan følge med mikse tiden og unngå overbehandling av blandingen. Når du skal hakke grønnsaker, lage deiger osv kommer puls funksjonen godt med.

Tamper

Hver maskin leveres med en tamper (svart plastpinn), denne er designet for å bearbeide de tykkeste og hardeste blandingene, som for eksempel nøttesmør og fryst sorbet. Tamperen bruker du ved å ta vekk logg pluggen på toppen av kannen, pga sin krage kan du bruke tamperen selv ved full hastighet.

Ved bruk av tamperen sparer du tid på blandingen din, slipper å skrape ned på sidene og du vil få et perfekt resultat hver gang. Det perfekte hjelpemiddelet til din Vitamix !

tamper

Enkel Rengjøring

Alle våre maskiner er enkel å rengjøre. Man trenger bare litt varmt vann og 1 dråpe oppvaskmiddel. Puls noen ganger og la deretter maskinen kjøre på maks i 20-60 sekunder. Har du rengjøringprogram på din maskin, bruker du dette.

Alle Ascent kanner og beholdere kan også vaskes i oppvaskmaskin.

Garanti

Vi har full tro på kvaliteten på våre produkter og har en av markedets beste garantier på blendere. Vår garanti dekker deler, arbeid og frakt begge veier.

Les under hver enkel maskin for hvilke garanti som gjelder.

Ved å fylle ut vårt service og garanti skjema vil vi raskest mulig kunne hjelpe deg om du har problemer med din maskin.

Les vår histore

Les hele historen om Vitamix her.

PapaBarnard