Bjørnebær og kirsebær gir en herlig farge til denne smoothie bowlen! Server med pisket kokosmelk (se oppskrift under).
Ingredienser
- 360 ml kokosvann
- 335 g frosne, mørke kirsebær
- 225 g frosne bjørnebær
- 120 g frossen banan, i biter
- 3 ss (45 ml) lønnesirup
- ½ ts kinesisk femkrydders krydder (hvit pepper, stjerneanis, nellik, fennikelfrø, kanel)
Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensene i Vitamix-kannen i tilfeldig rekkefølge og fest lokket.
- Start blenderen på laveste hastighet og øk deretter raskt til høyeste hastighet. Bland i 40 – 50 sekunder, bruk tamperen til å presse ingrediensene ned mot knivbladene.
Kokos vispet topping
Ingredienser
- 1 boks (400 ml) usøtet kokosmelk, avkjølt en dag før bruk
- 2 ss lønnesirup
- ½ ts malt kanel
Fremgangsmåte
- Plasser ingrediensene i Vitamix-kannen i ovenstående rekkefølge og fest lokket.
- Start blenderen på laveste hastighet, og øk deretter raskt til høyeste hastighet. Bland i 30 sekunder, bruk tamperen til å presse ingrediensene ned mot knivbladene.
