Kremet Villrissuppe

Kremet Villrissuppe

Denne næringsrike suppen bruker cashewnøtter og bønner for å skape en kremet (meieri fri) konsistens.

 

Ingredienser

  • 1 kopp (140 g) cashewnøtter
  • 2 liter (1,9 l) grønnsaks buljong, delt bruk
  • 1 ss (400 ml) cannellini bønner, drenert
  • 1 kopp (180 g) villris
  • 3 ss (180 g) stangselleri, hakket
  • 1 ss (100 g) stor gulrot, hakket
  • ½ medium (75 g) gul løk, skrelt, hakket
  • 5 ss nellik, hakket
  • 1 ss tørket timian
  • 2 ss laurbærblad
  • 2 ts salt, valgfritt
  • 225 g sopp, hakket eller i skiver

Gjør slik:

  1. Legg cashewnøtter, cannellini bønner og 1 kopp grønnsaks buljong i Vitamix-beholderen og fest lokket. Start blenderen på laveste hastighet, og øk deretter raskt til høyeste hastighet. Bland i 1 minutt, bruk tamperen til å presse ingrediensene mot knivene.
  2. Varm de resterende 7 koppene grønnsaks buljong i en stor kjele eller gryte over middels varme. Når buljongen koker opp, tilsett villris, selleri, gulrot, løk, hvitløk, timian og laurbærblad. Dekk til og kok over middels varme i 30 minutter, rør av og til.
  3. Legg cashew-bønneblanding til grønnsaker; rør for å kombinere. Tilsett sopp og kok uten lokk i 15 minutter. Fjern laurbærbladene; smak og juster krydder.

Kokkens tips:

Tilpasset fra Life is NOYOKE

Denne suppen tikker i alle boksene: deilig, mettende, smakfull og næringsrik. Suppen er full av cashewnøtter og bønner og tilfører ikke bare protein, sunt fett og fiber, men jobber også for å skape en perfekt kremet base for denne suppen.

Prøv å kutte grønnsakene dine i mikse skålen for å gjøre tilberedningen enklere.