Toskansk Cashew & Tomatsuppe

Dette er en av suppene vi bruker ha som smaksprøve på messene våre! (Oppskrift av John Ohlsson). En smaksrik, kremet suppe som er vegansk og glutenfri.

Toskansk Cashew & Tomatsuppe

Mengde: 2 L
Tid: 15 min

Ingredienser

  • 7,5 dl vann (kaldt)
  • 1 terning grønnsaksbuljong (kan byttes ut mot hønsebuljong)
  • 3 stk økologiske gulrøtter
  • 5 stk solmodne kvist tomater
  • 2 stk små rødløk, skrelt
  • 1 hvitløkfedd, skrelt
  • 1 cm rød chili, uten frø
  • 2 dl rå cashewnøtter naturell
  • 8 stk store basilikumblad
  • 2 ss Hvit Balsamico
  • 2 ts flaksalt og eventuelt en klype sukker
  • 1 ss Tomatpuré

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1 alternativt Programmet for Varme Supper.
  3. Start maskinen og øk til hastighet 10. Miks i 5 minutter og 45 sekunder; eller start maskinen og la programmet for Varme Supper fullføre.
  4. Smak til med mer krydder om ønskelig. Server gjerne suppen med hvitløk krutonger.

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *