Dette er en av suppene vi bruker ha som smaksprøve på messene våre! (Oppskrift av John Ohlsson). En smaksrik, kremet suppe som er vegansk og glutenfri.
Toskansk Cashew & Tomatsuppe
Mengde: 2 L
Tid: 15 min
Ingredienser
- 7,5 dl vann (kaldt)
- 1 terning grønnsaksbuljong (kan byttes ut mot hønsebuljong)
- 3 stk økologiske gulrøtter
- 5 stk solmodne kvist tomater
- 2 stk små rødløk, skrelt
- 1 hvitløkfedd, skrelt
- 1 cm rød chili, uten frø
- 2 dl rå cashewnøtter naturell
- 8 stk store basilikumblad
- 2 ss Hvit Balsamico
- 2 ts flaksalt og eventuelt en klype sukker
- 1 ss Tomatpuré
Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
- Velg hastighet 1 alternativt Programmet for Varme Supper.
- Start maskinen og øk til hastighet 10. Miks i 5 minutter og 45 sekunder; eller start maskinen og la programmet for Varme Supper fullføre.
- Smak til med mer krydder om ønskelig. Server gjerne suppen med hvitløk krutonger.