Varm Sjokolade med Gresskar

Koselig foran bålet, med en god bok og en kopp rykende varm sjokolade! Perfekt på en kald vinterdag. Denne oppskriften er med gresskar og hvit sjokolade.

Varm Sjokolade med Gresskar

Tid: 11 min

Mengde: 1,5 l

Ingredienser

  • 720 ml melk
  • 2 dl gresskarpuré
  • 125 g hvit sjokolade
  • 1 ts vaniljepulver
  • ¼ ts ingefærkrydder
  • 1 klype muskat
  • 25 g mini marshmallows

Fremgangsmåte

  1. Ha melk, gresskarpuré, sjokolade, vaniljepulver, ingefær og muskat i kannen i angitt rekkefølge og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1, eller programmet for varm suppe.
  3. Start maskinen og øk den til høyeste hastighet, og bland i 5 minutter og 45 sekunder; eller start maskinen og la programmet for var suppe fullføre.
  4. Når maskinen har stoppet, velg hastighet 1 igjen og bland i 10-15 sekunder for å redusere mengden skum som dannes.
  5. Serveres i krus, toppet med mini marshmallows!