Mintsjokolade elskere bør ikke se lenger enn denne smelte-i-munnen kjeks oppskriften, smaker best rett fra ovnen.
After Eight Cookies
Mengde: 20 kjeks
Tid: 3 timer 15 min
Ingredienser
- 125 g hvetemel
- 25 g kakaopulver
- ¼ ts natron
- ¼ ts salt
- 1 stort egg
- 1 ts vanilje ekstrakt
- 135 g sukker
- 55 g smør
- 20 After Eight
Fremgangsmåte
- Ha mel, kakao, natron og salt i en bakebolle og bland sammen.
- Ha et stort egg, vanilje, sukker og smør i kannen og sikre lokket.
- Velg hastighet 1.
- Slå på maskinen og øk sakte til maks hastighet.
- Blend i 25 sekunder.
- Ha så denne massen i bakebollen med de tørre ingrediensene og bland godt sammen.
- Samle deigen sammen til en ball, og rull ut til en 30 cm lang pølse, pakk inn og legg i frysen i 3 timer, kan lagres i frys opptil 3 mnd.
- Når du er klar til å bake, forvarm ovnen til 180°C. Med en skarp kniv, skjær den frosne deigen opp i ca 0,6 cm tykke skiver og legg dem på et bakepapir med 2,5 cm mellomrom mellom alle kjeksene.
- Stekes i 8-10 minutter.
- Så snart kjeksene er ute av ovnen, ta 1 stk After Eight sjokolade og ha mellom to kjeks. Press de litt sammen slik at sjokoladen smelter. Avkjøl så på rist.