After Eight Cookies

Mintsjokolade elskere bør ikke se lenger enn denne smelte-i-munnen kjeks oppskriften, smaker best rett fra ovnen.

After Eight Cookies

Mengde: 20 kjeks

Tid: 3 timer 15 min

Ingredienser

  • 125 g hvetemel
  • 25 g kakaopulver
  • ¼ ts natron
  • ¼ ts salt
  • 1 stort egg
  • 1 ts vanilje ekstrakt
  • 135 g sukker
  • 55 g smør
  • 20 After Eight

Fremgangsmåte

  1. Ha mel, kakao, natron og salt i en bakebolle og bland sammen.
  2. Ha et stort egg, vanilje, sukker og smør i kannen og sikre lokket.
  3. Velg hastighet 1.
  4. Slå på maskinen og øk sakte til maks hastighet.
  5. Blend i 25 sekunder.
  6. Ha så denne massen i bakebollen med de tørre ingrediensene og bland godt sammen.
  7. Samle deigen sammen til en ball, og rull ut til en 30 cm lang pølse, pakk inn og legg i frysen i 3 timer, kan lagres i frys opptil 3 mnd.
  8. Når du er klar til å bake, forvarm ovnen til 180°C. Med en skarp kniv, skjær den frosne deigen opp i ca 0,6 cm tykke skiver og legg dem på et bakepapir med 2,5 cm mellomrom mellom alle kjeksene.
  9. Stekes i 8-10 minutter.
  10. Så snart kjeksene er ute av ovnen, ta 1 stk After Eight sjokolade og ha mellom to kjeks. Press de litt sammen slik at sjokoladen smelter. Avkjøl så på rist.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *