Hjemmelaget Gresskar Purè

Gresskarpure er veldig enkelt å lage og perfekt til høsten.

Hjemmelaget Gresskar Puré

Mengde: 500 g

Tid: 1 t 10 min

Ingredienser

  •  1 gresskar
  • 120 ml skummet melk

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 205 ° C.
  2. Mens ovnen varmer seg opp, skjær gresskaret i to og ta ut gresskarfrøene med en stor skje.
  3. Legg hver halve kutteside ned, på en aluminiumsfolie eller på en stekeplate med bakepapir.
  4. Stek gresskaret i 45-60 minutter, avhengig av størrelsen på gresskaret ditt. Du vil kjenne når det er ferdig med å kunne stikke en gaffel lett igjennom.
  5. Når gresskaret er noe avkjølt, ta ut 500 gr av kjøttet og ha det i Vitamix beholderen.
  6. Tilsett melken, sikre lokket og velg hastighet 1. Miks i ca 1 minutt mens du bruker tamperen til å presse ingrediensene ned.

Tips! Tilpass mengden melk etter ønsket konsistens. Her kan du også bruke gresskar krydder i eller annet krydder etter eget ønske.

Med denne pureen har du også basen til å kunne lage mange andre oppskrifter med gresskar som for eksempel Gresskar Brownies eller Gresskar Muffins.

 

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *