Bruk din Vitamix til å hakke og blande med, det frigjør massevis av smaker du ikke ville fått om du hadde kuttet for hånd. Server denne Tabbouleh med grillet kylling eller laks.
Tabbouleh
Mengde: 9,5 dl
Tid: 12 min
Ingredienser
- 4,75 dl couscous, kokt
- 4 tomater, uten kjernehus, ternet
- ½ agurk, delt i 4 biter
- ½ krukke persille
- Zest fra 1 sitron
- 0,5 dl presset sitronjuice
- 6 ss (90 ml) olivenolje
- 2 hvitløksfedd, skrelt, finhakket
- 2 ts salt
- ½ ts malt svart pepper
Fremgangsmåte
- Ha agurk, persille og tomat i kannen i den angitte rekkefølgen og fest lokket. Velg hastighet 6 og puls 6-8 ganger, til alt er grovt hakket.
- I en bolle: Bland couscousen, innholdet i kannen, sitronzest, sitronsaft, olivenolje, hvitløk, salt og pepper. La stå i 10 minutter før servering for å la smakene sette seg.
Tips! Tradisjonell Tabbouleh inneholder ofte mynte, tilsett gjerne dette også for en enda større smaksbombe.