Bruk din Vitamix til å hakke og blande med, det frigjør massevis av smaker du ikke ville fått om du hadde kuttet for hånd. Server denne Tabbouleh med grillet kylling eller laks.

Tabbouleh

Mengde: 9,5 dl

Tid: 12 min

Ingredienser

  • 4,75 dl couscous, kokt
  • 4 tomater, uten kjernehus, ternet
  • ½ agurk, delt i 4 biter
  • ½ krukke persille
  • Zest fra 1 sitron
  • 0,5 dl presset sitronjuice
  • 6 ss (90 ml) olivenolje
  • 2 hvitløksfedd, skrelt, finhakket
  • 2 ts salt
  • ½ ts malt svart pepper

Fremgangsmåte

  1. Ha agurk, persille og tomat i kannen i den angitte rekkefølgen og fest lokket. Velg hastighet 6 og puls 6-8 ganger, til alt er grovt hakket.
  2. I en bolle: Bland couscousen, innholdet i kannen, sitronzest, sitronsaft, olivenolje, hvitløk, salt og pepper. La stå i 10 minutter før servering for å la smakene sette seg.

Tips! Tradisjonell Tabbouleh inneholder ofte mynte, tilsett gjerne dette også for en enda større smaksbombe.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *