Denne dippen er perfekt til brød eller som tilbehør til grillmaten.
Spinat og Artisjokk Dipp
Ingredienser
- 120 g (1/2 kopp) majones med lite fett
- 120 g (½ kopp) rømme med lite fett
- 1 skive sitron, uten skall
- 285 g (10 gram) frossen spinat
- ⅛ ts salt
- ⅛ ts malt svart pepper
- 1 hvitløksfedd
- 25 g (¼ kopp) revet parmesanost
- 70 g artisjokkhjerter (avrent, ternet)
Fremgangsmåte
- Forvarm ovnen til 180 ° C.
- Plasser alle ingrediensene, unntatt artisjokkhjerter, i Vitamix-beholderen i den oppførte rekkefølgen og fest lokket.
- Velg hastighet 1.
- Slå på maskinen og øk sakte hastigheten til 4.
- Bland i 15 sekunder. Fjern lokket og skrap ned sidene.
- Tilsett artisjokker og fest lokket. Bland i ytterligere 5-10 sekunder.
- Ha massen i en ildfast form og stek i 20-25 minutter eller til du ser det starter koke.
- Server med kjeks, pitabrød, grønnsaker eller annet etter ønske.