Spinat og Artisjokk Dipp

Denne dippen er perfekt til brød eller som tilbehør til grillmaten.

Spinat og Artisjokk Dipp

Ingredienser

  • 120 g (1/2 kopp) majones med lite fett
  • 120 g (½ kopp) rømme med lite fett
  • 1 skive sitron, uten skall
  • 285 g (10 gram) frossen spinat
  • ⅛ ts salt
  • ⅛ ts malt svart pepper
  • 1 hvitløksfedd
  • 25 g (¼ kopp) revet parmesanost
  • 70 g artisjokkhjerter (avrent, ternet)

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 180 ° C.
  2. Plasser alle ingrediensene, unntatt artisjokkhjerter, i Vitamix-beholderen i den oppførte rekkefølgen og fest lokket.
  3. Velg hastighet 1.
  4. Slå på maskinen og øk sakte hastigheten til 4.
  5. Bland i 15 sekunder. Fjern lokket og skrap ned sidene.
  6. Tilsett artisjokker og fest lokket. Bland i ytterligere 5-10 sekunder.
  7. Ha massen i en ildfast form og stek i 20-25 minutter eller til du ser det starter koke.
  8. Server med kjeks, pitabrød, grønnsaker eller annet etter ønske.