Boston Agurkmix

Hjemmelaget Boston Agurkmix – er perfekt å ha hånden om man skal grille. Selv om det er lett å bare kjøpe en boks fra butikken, er det alltid bedre å lage din egen (pluss du slipper mange unødvendige tilsetningsstoffer)!

Mengde: 600 ml

Tid: 12 timer

Ingredienser

  • 480 ml eplecidereddik
  • 480 ml vann
  • 0,5 dl flak salt
  • 1,8 dl sukker
  • 1 sitron, zest og juice
  • 2 laurbærblad
  • 1 ts hele svarte pepperkorn
  • 1 ts korianderfrø
  • ¼ ts knuste røde chili flak
  • 675 g sylte agurk

Fremgangsmåte

  1. Plasser eddik, vann, salt, sukker, sitron i kannen i den viste rekkefølgen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1 eller programmet for varme supper. Start maskinen og øk til maksimal hastighet, bland i 6 min og 30 sek; alternativt la programmet for varme supper gå ferdig
  3. Mens det blandes, vask og kutt agurkene i stykker (2 cm). Legg i en bolle og bland rundt med laurbærblad, pepper, korianderfrø og chiliflak.
  4. Når blandingen i kannen er blitt varm. Hell den direkte over agurkene og krydderet i bollen og la det avkjøles. Deretter dekker du det til og setter det i kjøleskapet over natten.
  5. Når blandingen har stått i kjøleskapet over natten, siler du av væsken fra blandingen.
  6. Ha så alt i kannen og fest lokket.
  7. Velg hastighet 1. Start maskinen og øk til høyeste hastighet. Bland i 30 sekunder mens du bruker tamperen til å presse ingrediensene ned.
  8. Ha så agurkmiksen over i en luftet beholder og oppbevar i kjøleskap.

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *