Vil du friske opp koldtbordet litt er disse djevel eggene farget med rødbet lake perfekt! Jo lengre eggene får ligge i laken, jo dypere blir fargen.

Lilla Djevel Egg

Mengde: 24 halve egg

Tid: 2 timer

Ingredienser

  • 12 hardkokte egg
  • 75 ml (¾ kopp) lake fra rødbeter på glass
  • 60 ml (¼ kopp) majones
  • 1 ss grov sennep
  • 1 ts zest fra sitron
  • 2 ts sitron juice
  • 1 ss fersk dill
  • 1 hvitløkfedd
  • 1 ts salt
  • 1 ts paprika pulver

Fremgangsmåte

  1. Plasser eggehviteme i en skål med rødbete laken. La de ligge der 30 min til 2 timer alt etter hvor dyp farge man vil ha.
  2. Ha majones, sennep, sitron zest, sitron juice, egge guler, dill, hvitløks, salt og paprika i kannen etter den rekkefølgen og fest lokke
  3. Velg laveste hastighet eller programmet for rører og sauser om du har det på din maskin. Start maskinen og øk sakte til høyeste hastighet. Blend i 1 minutt eller la programmet fullføre. Om nødvendig ha lokk pluggen av å hjelp ingrediensene ned med tamperen.
  4. Bruk en slikkepott og fyll en pose med tupp på slik påføringen blir enklere.
  5. Ha eggene ut av laken og tørk de forsiktig. Ha fyllet på i midten av egget, om ønskelig hakk noen rødbeter opp og pynt på toppen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *