Frittata, eller Italiensk omelett, er det mange variasjoner av. I denne oppskriften bruker vi squash, løk og paprika. Det perfekte tilskuddet til frokostbordet i helgen.
Squash Frittata
Mengde: 8 serveringer
Tid: 1 time
Ingredienser
- 8 store egg
- 160 ml hel melk
- 4 ss olivenolje
- 200 g løk, skrelt
- 150 g grønn paprika, uten kjerne
- 6 stilker persille
- 100 g Manchego ost
- 1 klype paprikapulver
- 1 squash, skreltm kuttet og ovns ristet
- salt og pepper, etter smak
Fremgangsmåte
- Ha egg, melk, ojle, løk, pepper, persille, ost og paprika i kannen etter den rekkefølgen og fest lokket.
- Velg hastighet 8.
- Puls 8-10 ganger for å kutte opp grønnsakene og osten.
- Ha squash i en ildfast form.
- Hell over egge miksen. Rør lett for å blande alt sammen. Ha på salt og pepper.
- Stekes i ovnen på 80°C for i 1 -1 time 15 min.