Frittata, eller Italiensk omelett, er det mange variasjoner av. I denne oppskriften bruker vi squash, løk og paprika. Det perfekte tilskuddet til frokostbordet i helgen.

 Squash Frittata

Mengde: 8 serveringer

Tid: 1 time

Ingredienser

  • 8 store egg
  • 160 ml hel melk
  • 4 ss olivenolje
  • 200 g løk, skrelt
  • 150 g grønn paprika, uten kjerne
  • 6 stilker persille
  • 100 g Manchego ost
  • 1 klype paprikapulver
  • 1 squash, skreltm kuttet og ovns ristet
  • salt og pepper, etter smak

Fremgangsmåte

  1. Ha egg, melk, ojle, løk, pepper, persille, ost og paprika i kannen etter den rekkefølgen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 8.
  3. Puls 8-10 ganger for å kutte opp grønnsakene og osten.
  4. Ha squash i en ildfast form.
  5. Hell over egge miksen. Rør lett for å blande alt sammen. Ha på salt og pepper.
  6. Stekes i ovnen på 80°C for i 1 -1 time 15 min.

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *