Lag stor porsjon av denne suppen og ha på frysen, så har du en rask middag når som helst.
Bacon, Cheddar, Potet Suppe
Mengde: 960 ml
Tid: 20 minutter
Ingredienser
- 480 ml (2 kopper) melk
- 2 poteter, bakte
- 40 g (⅓ kopp) fettfattig cheddar , raspet
- ¼ løk, i biter
- ½ ts tørket dill
- ½ ts dtørket rosmarin
- ½ ts salt
- 1 skive bacon, stekt
Fremgangsmåte
- Ha melk, 1 potet, cheddar, løk, dill, rosmarin og salt i kannen etter den rekkefølgen og sikre lokket.
- Velg hastighet 1.
- Slå på maskinen og øk til maks hastighet. (For maskiner med suppeprogram kan dette brukes)
- Blend i 4-5 minutter eller til damp kommer utav lokket
- Reduser til hastighet 3.
- Ta vekk lokk pluggen. Ha i resten av poteten og bacon. Blend i ytterligere 10 sekunder til dette er kuttet.