Bacon, Cheddar, Potet Suppe

Lag stor porsjon av denne suppen og ha på frysen, så har du en rask middag når som helst.

Bacon, Cheddar, Potet Suppe

Mengde: 960 ml

Tid: 20 minutter

Ingredienser

  • 480 ml (2 kopper) melk
  • 2 poteter, bakte
  • 40 g (⅓ kopp) fettfattig cheddar , raspet
  • ¼ løk, i biter
  • ½ ts tørket dill
  • ½ ts dtørket rosmarin
  • ½ ts salt
  • 1 skive bacon, stekt

Fremgangsmåte

  1. Ha melk, 1 potet, cheddar, løk, dill, rosmarin og salt i kannen etter den rekkefølgen og sikre lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Slå på maskinen og øk til maks hastighet. (For maskiner med suppeprogram kan dette brukes)
  4. Blend i 4-5 minutter eller til damp kommer utav lokket
  5. Reduser til hastighet 3.
  6. Ta vekk lokk pluggen. Ha i resten av poteten og bacon. Blend i ytterligere 10 sekunder til dette er kuttet.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *