Krydret Gulrot Suppe

Tips, stek ingrediensene på forhånd og oppbevar dem i fryseren. Når du trenger rask middag, tiner du bare grønnsakene, tilsetter kraften og blander for å lage en varm suppe på få minutter.

Krydret Gulrot Suppe

Mengde: 3 porsjoner

Tid: 1 time

Ingredienser

  • 295 g (2 kopper) gulrøtter, kuttet
  • 90 g (¾ kopp) rød paprika, kuttet
  • 1 hvitløksfedd, knust
  • 60 g (½) gul løk, skrelt, kuttet
  • 5 g (¼ stykke) fersk ingefær, skrelt
  • 4 ss friske korianderblader
  • ½ ts garam masala
  • ½ ts salt, valgfritt
  • ¼ teskje malt svart pepper
  • 1 ss ekstra virgin olivenolje
  • 600 ml (2½ kopp) grønnsaksbuljong

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 205 ° C.
  2. Ha gulrøtter, paprika, hvitløk, løk, ingefær, koriander, garam masala, salt, valgfritt, pepper og olivenolje i en bolle. Bland alt godt sammen. Fordel blandingen på en plate og stek i forvarmet ovn i ca 45 minutter. Avkjøl litt.
  3. Ha kraft og grønnsaksblandingen i Vitamix-beholderen i den oppførte rekkefølgen og sett på lokket.
  4. Start blenderen på laveste hastighet, og øk deretter raskt til høyeste hastighet. Bland i 7 minutter eller til damp slipper ut lokket; eller velg Varm Suppe-programmet og la maskinen fullføre den programmerte syklusen.