Perfekt frisk, sterk og smakfull med bare et snev av krydder, denne suppen er komplett med hakkede grønnsaker, fersk ingefær og grønn karri pasta.
Kyllingramen
Mengde: 1 liter
Tid: 15 minutter
Ingredienser
- 960 ml (4 kopper) kylling buljong
- 90 ml (⅓ kopp) soyasause
- 90 ml (⅓ kopp) rikseddik
- 2 ts grønn karri paste
- 1 ts fersk ingefær
- 1 ts shichimi togarashi
- 1 ss sesam olje
- 55 g (¼ kopp) brunt sukker
- 1 kopp ramen nudler, kokt (pr. porsjon)
- 30 g (¼ kopp) grønn løk, kuttet (pr. porsjon)
- 45 g (½ kopp) brokkoli, oppkuttet
Fremgangsmåte
- Ha buljong, soyasause, risedikk, karri paste, ingefær, shichimi togarashi, sesam olje, og brunt sukker i Vitamix kannen i den rekkefølgen og fest lokket.
- Velg hastighet 1.
- Start maskinen og øk sakte til maks hastighet. (Har du suppeprogram kan du bruke dette)
- Blend i 5 minutter og 35 sekunder.
- For å servere, plasser 2 kopper med kokte nudler i en suppeskål. Topp med 360 ml av suppen. Ha på løken, brokkoli og andre grønnsaker om ønskelig.