Perfekt frisk, sterk og smakfull med bare et snev av krydder, denne suppen er komplett med hakkede grønnsaker, fersk ingefær og grønn karri pasta.

Kyllingramen

Mengde: 1 liter

Tid: 15 minutter

Ingredienser

  • 960 ml (4 kopper) kylling buljong
  • 90 ml (⅓ kopp) soyasause
  • 90 ml (⅓ kopp) rikseddik
  • 2 ts grønn karri paste
  • 1 ts fersk ingefær
  • 1 ts shichimi togarashi
  • 1 ss sesam olje
  • 55 g (¼ kopp) brunt sukker
  • 1 kopp ramen nudler, kokt (pr. porsjon)
  • 30 g (¼ kopp) grønn løk, kuttet (pr. porsjon)
  • 45 g (½ kopp) brokkoli, oppkuttet

Fremgangsmåte

  1. Ha buljong, soyasause, risedikk, karri paste, ingefær, shichimi togarashi, sesam olje, og brunt sukker i Vitamix kannen i den rekkefølgen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Start maskinen og øk sakte til maks hastighet. (Har du suppeprogram kan du bruke dette)
  4. Blend i 5 minutter og 35 sekunder.
  5. For å servere, plasser 2 kopper med kokte nudler i en suppeskål.  Topp med 360 ml av suppen. Ha på løken, brokkoli og andre grønnsaker om ønskelig.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *