Ingredienser
(2 pers)
- 1 ts økologisk kallpresset kokosolje
- 1 stk løk, hakket
- 1 hvitløksfedd
- 2,5 cm fersk ingefær – revet
- 1 ts kanel
- 0,5 ts karri
- 0,5 ts tørket koriander
- En klype chilifrø
- 1 økologisk rød paprika – hakket
- 2 stk søtpoteter – oppskjært
- 1 stk tomat
- 0,5 dl økologisk peanøttsmør
- 2,5 dl vann
- Salt og pepper
Garnityr
- Sukkererter
- Cashewnøtter
- Litt fersk økologisk koriander
Fremgangsmåte
Varm opp oljen i en stekepanne på medium varme. Bland så i den hakkede løken, hvitløken og ingefær. La alt steke en liten stund til løken er blitt myk.
Ha disse ingrediensene i kannen og tilsett de andre i listen . Bland alt godt sammen. Smaka til med salt og pepper. Miks suppen i ca 5-6 minutter til du ser det ryker av kannen. Serveres i skåler med garnityr skrevet i listen.