Ingredienser

(2 pers)

  • 1 ts økologisk kallpresset kokosolje
  • 1 stk løk, hakket
  • 1 hvitløksfedd
  • 2,5 cm fersk ingefær – revet
  • 1 ts kanel
  • 0,5 ts karri
  • 0,5 ts tørket koriander
  • En klype chilifrø
  • 1 økologisk rød paprika – hakket
  • 2 stk søtpoteter – oppskjært
  • 1 stk tomat
  • 0,5 dl økologisk peanøttsmør
  • 2,5 dl vann
  • Salt og pepper

Garnityr

  • Sukkererter
  • Cashewnøtter
  • Litt fersk økologisk koriander

Fremgangsmåte

Varm opp oljen i en stekepanne på medium varme. Bland så i den hakkede løken, hvitløken og ingefær. La alt steke en liten stund til løken er blitt myk.

Ha disse ingrediensene i kannen og tilsett de andre i listen . Bland alt godt sammen. Smaka til med salt og pepper. Miks suppen i ca 5-6 minutter til du ser det ryker av kannen. Serveres i skåler med garnityr skrevet i listen.