En smakfull, glutenfri brownies som alle vil like.
Gluten Fri Brownies
Mengde: 9 porsjoner
Tid: 35 minutter
Ingredienser
- Melis (til topping)
- 120 g (1 kopp) hakkede valnøtter, valgfritt
- 225 g (1¼ kopp) sjokolade biter
- 3 store egg
- 1 ts vanilje ekstrakt
- 150 g (¾ kopp) sukker
- 75 g (⅓ kopp) smør, kuttet i biter
- 1 ts salt
- 1 ts malt kanel
- 25 g (¼ kopp) kakao pulver
- 40 g (⅓ kopp) maizena
Fremgangsmåte
- Sett ovnen til 180ºC og smør en bakeform (20 cm).
- I en bakebolle i bland sammen maizena, kakao pulver, kanel, og salt. Bland alt godt sammen.
- Plasser smør, sukker, vanilje, og egg i Vitamix kannen etter den rekkefølgen og fest lokket.
- Velg hastighet 1.
- Slå på maskinen og øk farten til maks hastighet.
- Blend i 35 sekunder eller til alt er godt blandet sammen.
- Bland sammen med alle de tørre ingrediensene, tilsett sjokoladebitene og valnøttene og bland godt sammen.
- Ha røren i bakeformen og stek i 30-35 minutter eller til du ikke får kake røre på en tannpirker når du sjekker.
- Om ønskelig topp kaken med å drysse melis på.