En smakfull, glutenfri brownies som alle vil like.

Gluten Fri Brownies

Mengde: 9 porsjoner

Tid: 35 minutter

Ingredienser

  • Melis (til topping)
  • 120 g (1 kopp) hakkede valnøtter, valgfritt
  • 225 g (1¼ kopp) sjokolade biter
  • 3 store egg
  • 1 ts vanilje ekstrakt
  • 150 g (¾ kopp) sukker
  • 75 g (⅓ kopp) smør, kuttet i biter
  • 1 ts salt
  • 1 ts malt kanel
  • 25 g (¼ kopp) kakao pulver
  • 40 g (⅓ kopp) maizena

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen til 180ºC og smør en bakeform (20 cm).
  2. I en bakebolle i bland sammen maizena, kakao pulver, kanel, og salt. Bland alt godt sammen.
  3. Plasser smør, sukker, vanilje, og egg i Vitamix kannen etter den rekkefølgen og fest lokket.
  4. Velg hastighet 1.
  5. Slå på maskinen og øk farten til maks hastighet.
  6. Blend i 35 sekunder eller til alt er godt blandet sammen.
  7. Bland sammen med alle de tørre ingrediensene, tilsett sjokoladebitene og valnøttene og bland godt sammen.
  8. Ha røren i bakeformen og stek i 30-35 minutter eller til du ikke får kake røre på en tannpirker når du sjekker.
  9. Om ønskelig topp kaken med å drysse melis på.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *