Pico de Gallo – med rødbeter

En god rå salsa med herlig “grov” tekstur.  Perfekt til tortillachips!

Pico de Gallo med rødbeter

Mengde: 480 ml  OBS! Denne oppskriften er tilpasset en 1,2 L kanne, doble ingrediensene om du skal mikse i en større beholder. 
Tid: 10 min

Ingredienser

  • 275 g rødbeter, skrelt og skjært i biter
  • 0,5 dl (30 g) rødløk, hakket
  • 4 hvitløkfedd, uten skall
  • 0,5 dl (35 g) rød paprika, dampet
  • 1/2 jalapeño
  • 1/2 ts salt
  • 2 ss fersk koriander, hakket
  • 1 klype malt spisskummin
  • 1 klype chilipulver
  • Saften fra 1 lime

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
  2. Start maskinen på laveste hastighet og bruk pulsknappen kjapt noen ganger, til ønsket konsistens – overarbeid ikke blandingen, det skal være biter i den.
    Bruk tamperen for å presse ned ingrediensene mot knivbladene.
  3. Server til tortillachips eller bruk som taco-tilbehør feks.

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *