En god rå salsa med herlig “grov” tekstur. Perfekt til tortillachips!
Pico de Gallo med rødbeter
Mengde: 480 ml OBS! Denne oppskriften er tilpasset en 1,2 L kanne, doble ingrediensene om du skal mikse i en større beholder.
Tid: 10 min
Ingredienser
- 275 g rødbeter, skrelt og skjært i biter
- 0,5 dl (30 g) rødløk, hakket
- 4 hvitløkfedd, uten skall
- 0,5 dl (35 g) rød paprika, dampet
- 1/2 jalapeño
- 1/2 ts salt
- 2 ss fersk koriander, hakket
- 1 klype malt spisskummin
- 1 klype chilipulver
- Saften fra 1 lime
Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
- Start maskinen på laveste hastighet og bruk pulsknappen kjapt noen ganger, til ønsket konsistens – overarbeid ikke blandingen, det skal være biter i den.
Bruk tamperen for å presse ned ingrediensene mot knivbladene. - Server til tortillachips eller bruk som taco-tilbehør feks.