Topp din yoghurt eller smoothie-bowl med Malins fantastiske, sunne og enkle granola! Det beste med å gjøre din egen er at du kan bestemme nøyaktig hva du vil ha i den.
Oppskrift, bilde og video: Malin Ekstrøm
Malins Hjemmelagde Granola
Mengde: 1-2 porsjoner
Tid: 5 min
Kanne: Miksebeger 225 ml
Ingredienser
- 2 ss ristede kokosflak (stekt i stekepanne til gyldenbrun)
- 2 ss havregryn
- 1 ss bokhvete
- 5 frysetørkede bringebær
- 6 pistasjnøtter
Fremgangsmåte
- Legg alle ingrediensene i mikseskålen etter rekkefølgen i listen, fest knivbasen. Pass på å stramme riktig (med mindre knivbasen er riktig plassert, vil maskinen ikke starte).
- Velg hastighet 1.
- Start maskinen og øk raskt til hastighet 10. Bland bare noen få sekunder til du får ønsket konsistens.