Dette er en flott rett å lage mat for hele familien. Hjemmelaget, velsmakende og lett. Serveres med sesongbaserte rot grønnsaker.

Fiskekaker

Mengde: 6 serveringer

Tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 60 ml (¼ kopp) melk
  • 1 stort egg
  • 400 g hvit fisk
  • ½ ts salt
  • 1 ss potetmel
  • ⅛ ts hvitt pepper
  • 2 ss purre løk, den hvite delen, hakket
  • 2 ss løk, skrelt, ternet
  • 2 ss usaltet smør

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og sikre lokket.
  2. Velg hastighet 5 og puls 3 til 5 ganger til du får en chunky tekstur (ikke blend til den er glatt).
  3. Form runde kaker i passelig størrelse. Stekes i smør på en stekepanne i ca 3 minutter på hver side.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *