Sødmen av paprika og muskatnøtt kombinert med smakfulle krydder av løk, hvitløk og cayennepepper er en perfekt kombinasjon i denne fyldige suppen.
Gresskar Suppe
Mengde: 960 ml
Tid: 22 minutter
Ingredienser
- 240 ml kyllingkraft
- 60 ml usøtet kokosmelk
- 370 g gresskar
- 60 g løk, blansjert
- 1½ hvitløksfedd
- 1 dadel
- ½ ts paprika pulver
- ¼ ts cayennepepper
- ½ ts muskattnøtt
- salt og pepper, etter smak
Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
- Velg hastighet 1.
- Slå på maskinen og øk sakte til maks hastighet. Eller velg suppe programmet og la det fullføre.
- Blend i 6-7 minutter eller til du ser varm røyk sive ut gjennom lokkpluggen.
Tips! Topp med ristede gresskar frø.