Sødmen av paprika og muskatnøtt kombinert med smakfulle krydder av løk, hvitløk og cayennepepper er en perfekt kombinasjon i denne fyldige suppen.

Gresskar Suppe

Mengde: 960 ml

Tid: 22 minutter

Ingredienser

  • 240 ml kyllingkraft
  • 60 ml usøtet kokosmelk
  • 370 g gresskar
  • 60 g løk, blansjert
  • 1½ hvitløksfedd
  • 1 dadel
  • ½ ts paprika pulver
  • ¼ ts cayennepepper
  • ½ ts muskattnøtt
  • salt og pepper, etter smak

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Slå på maskinen og øk sakte til maks hastighet. Eller velg suppe programmet og la det fullføre.
  4. Blend i 6-7 minutter eller til du ser varm røyk sive ut gjennom lokkpluggen.

Tips! Topp med ristede gresskar frø.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *