Varm Sjokolade med Gresskar

Kos deg foran peisen, med en god bok og en kopp rykende varm sjokolade! Perfekt en kald vintersdag.

Varm Sjokolade med Gresskar

Mengde: 1,5 L
Tid: 11 min

Ingredienser

  • 720 ml melk
  • 2 dl gresskarpuré
  • 125 g hvit sjokolade
  • 1 ts vaniljepulver
  • ¼ ts ingefærkrydder
  • 1 klype muskat
  • 25 g minimarshmallows

Fremgangsmåte

  1. Ha melk, gresskarpuré, sjokolade, vaniljepulver, ingefær og  muskat i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1, eller programmet for Varm Suppe.
  3. Start maskinen og øk til høyeste hastighet, miks i 5 min og 45 sek; eller start maskinen og la programmet for Varm Suppe fullføres.
  4. Når maskinen stoppes, velg da hastighet 1 igjen og miks i 10-15 sek for å minske mengden skum som dannes på toppen.
  5. Serveres i kopper, toppet med minimarshmallows!

 

TIPS! For å lage egen gresskarpuré, ta bort alle frø fra gresskaret (kan ristes separat for et godt og nyttig snacks) og plasser hele gresskaret i ovnen og stek på 160°C  1 time, eller til en kniv enkelt kan føres inn gjennom skallet. Ta vekk skallet og miks sammen fruktkjøttet til en puré. Avkjøl eller frys ned det som blir til overs.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.