fbpx

Varm Sjokolade med Gresskar

Home / Oppskrifter / Varm Sjokolade med Gresskar

Kos deg foran peisen, med en god bok og en kopp rykende varm sjokolade! Perfekt en kald vintersdag.

Varm Sjokolade med Gresskar

Mengde: 1,5 L
Tid: 11 min

Ingredienser

  • 720 ml melk
  • 2 dl gresskarpuré
  • 125 g hvit sjokolade
  • 1 ts vaniljepulver
  • ¼ ts ingefærkrydder
  • 1 klype muskat
  • 25 g minimarshmallows

Fremgangsmåte

  1. Ha melk, gresskarpuré, sjokolade, vaniljepulver, ingefær og  muskat i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1, eller programmet for Varm Suppe.
  3. Start maskinen og øk til høyeste hastighet, miks i 5 min og 45 sek; eller start maskinen og la programmet for Varm Suppe fullføres.
  4. Når maskinen stoppes, velg da hastighet 1 igjen og miks i 10-15 sek for å minske mengden skum som dannes på toppen.
  5. Serveres i kopper, toppet med minimarshmallows!

 

TIPS! For å lage egen gresskarpuré, ta bort alle frø fra gresskaret (kan ristes separat for et godt og nyttig snacks) og plasser hele gresskaret i ovnen og stek på 160°C  1 time, eller til en kniv enkelt kan føres inn gjennom skallet. Ta vekk skallet og miks sammen fruktkjøttet til en puré. Avkjøl eller frys ned det som blir til overs.

Related Posts

Leave a Comment

For Vitamix profesjonelle maskinerklikk her!
+