Kos deg foran peisen, med en god bok og en kopp rykende varm sjokolade! Perfekt en kald vintersdag.
Varm Sjokolade med Gresskar
Mengde: 1,5 L
Tid: 11 min
Ingredienser
- 720 ml melk
- 2 dl gresskarpuré
- 125 g hvit sjokolade
- 1 ts vaniljepulver
- ¼ ts ingefærkrydder
- 1 klype muskat
- 25 g minimarshmallows
Fremgangsmåte
- Ha melk, gresskarpuré, sjokolade, vaniljepulver, ingefær og muskat i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
- Velg hastighet 1, eller programmet for Varm Suppe.
- Start maskinen og øk til høyeste hastighet, miks i 5 min og 45 sek; eller start maskinen og la programmet for Varm Suppe fullføres.
- Når maskinen stoppes, velg da hastighet 1 igjen og miks i 10-15 sek for å minske mengden skum som dannes på toppen.
- Serveres i kopper, toppet med minimarshmallows!
TIPS! For å lage egen gresskarpuré, ta bort alle frø fra gresskaret (kan ristes separat for et godt og nyttig snacks) og plasser hele gresskaret i ovnen og stek på 160°C 1 time, eller til en kniv enkelt kan føres inn gjennom skallet. Ta vekk skallet og miks sammen fruktkjøttet til en puré. Avkjøl eller frys ned det som blir til overs.