Ingredienser

  • 0,5 dl extra virgin olivenolje
  • 4 kaffir limeblad eller 2 ts lime skall
  • 1 ss nama shoyu (rå soya saus)
  • 2 røde chili
  • 1,2 dl mandel smør (raw)
  • 2 ss presset sitron
  • 2,5 dl vann
  • 1 mellomstor squash, skrelt med julienne skreller
  • 2,5 dl bønnespirer
  • 1/2 knippe basilikumblad
  • 1/4 knippe mynteblad
  • 1-2 thaichili, fin hakket
  • 4-5 stor salat blad (Collard greens, ligner grønnkål)

Fremgangsmåte

  1. Ha olivenolje, lime blad, nama shoyu, rød chili, mandel smør, sitronsaft og vann i kannen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Start maskinen og øk hastigheten sakta til 10, så til full effekt (High)
  4. Miks i 30 sek, til massen er glatt. Sett til siden.
  5. For å fylle en vårrull, legg ett salat blad på bordet, (den mørke grønne siden ned om du bruker collard greens). Legg squash, bønnespirer, basilikumblad, mynteblad og thai chili langs den nedre kanten av hvert blad.
  6. Rull vært salat blad fra bunnen, så stramt du klarer. Du kan velge å lage flere ruller med mindre fyll, eller bare fire ruller med mer fyll. Server med Thai dipp sausen som du har satt til side.
  7. Vårrullene holder seg en dag i kjøleskap. Oppbevar dipp sausen separat; den holder fire dager i kjøleskapet.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *