Advarsel: Denne sausen er avhengighets skapende! Den treffer alle 5 smaksansene, og gjør at du vil komme tilbake for mer … og mer … og mer.
Thai Chicken Wings
Mengde: 355 ml saus, 1.8 kg kyllingvinger
Tid: 10 minutter
Ingredienser
- 120 ml (½ kopp) sweet chili saus
- 80 g (½ kopp) kokos sukker
- 80 ml (⅓ kopp) soya saus
- 120 ml (½ kopp) ris vin eddik
- 90 ml (6 ss) fiske saus
- 2 lime, zest + juice
- 15 g (2 ss) hakket sitrongress
- 4 hvitløkfedd
- 20 ml (4 ss) sesam olje
- 1 krukke koriander
- 4 løk
- 4 ts sesam frø
- 1.8 kg kyllingvinger
Fremgangsmåte
- Plasser alle ingrediensene i kannen (utenom kyllingvingene) og fest lokket.
- Velg laveste hastighet eller Puré programmet (om tilgjengelig). Start maskinen, øk sakte til maks hastighet, og blend i 1 minutt; Eller start maskinen og la programmet fullføre.
- Ha sausen i en panne og la den småkoke i 3 til 4 minutter. Server over varme kyllingvinger.