Advarsel: Denne sausen er avhengighets skapende! Den treffer alle 5 smaksansene, og gjør at du vil komme tilbake for mer … og mer … og mer.

Thai Chicken Wings

Mengde: 355 ml saus, 1.8 kg kyllingvinger 

Tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 120 ml (½ kopp) sweet chili saus
  • 80 g (½ kopp) kokos sukker
  • 80 ml (⅓ kopp) soya saus
  • 120 ml (½ kopp) ris vin eddik
  • 90 ml (6 ss) fiske saus
  • 2 lime, zest + juice
  • 15 g (2 ss) hakket sitrongress
  • 4 hvitløkfedd
  • 20 ml (4 ss) sesam olje
  • 1 krukke koriander
  • 4 løk
  • 4 ts sesam frø
  • 1.8 kg kyllingvinger

Fremgangsmåte

  1. Plasser alle ingrediensene i kannen (utenom kyllingvingene) og fest lokket.
  2. Velg laveste hastighet eller Puré programmet (om tilgjengelig). Start maskinen, øk sakte til maks hastighet, og blend i 1 minutt; Eller start maskinen og la programmet fullføre.
  3. Ha sausen i en panne og la den småkoke i 3 til 4 minutter. Server over varme kyllingvinger.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *