Mango Fresno Kombucha Mocktail

Krydre mocktailgamet ditt med et snev av Fresno chili og en smakfull kombucha for å avrunder denne tropiske drikken.

Mango Fresno Kombucha Mocktail

Tid: 10 minutter

Mengde: 6 porsjoner

Ingredienser

  • 1 stor (330 g) mango, skrelt, kuttet i store biter
  • 2 kopper (500 ml) kombucha
  • 1 skive (4 g) fresno chili
  • 1 spiseskje (15 ml) honning
  • isbiter, til servering
  • 375 ml (375 ml) kullsyreholdig vann, delt bruk

Fremgangsmåte

  1. Legg alle ingrediensene unntatt vann og is i Vitamix-beholderen i den oppførte rekkefølgen og fest lokket.
  2. Start maskinen på laveste hastighet, og øk deretter raskt til høyeste hastighet. Bland for 40 sekunder.
  3. Fyll 6 ​​porsjons glass litt under halvveis med is. Hell 1/2 kopp (125 ml) av mango puréen over hver. Topp hvert glass med 1/4 kopp (60 ml) kullsyreholdig vann og server umiddelbart.