Krydre mocktailgamet ditt med et snev av Fresno chili og en smakfull kombucha for å avrunder denne tropiske drikken.
Mango Fresno Kombucha Mocktail
Tid: 10 minutter
Mengde: 6 porsjoner
Ingredienser
- 1 stor (330 g) mango, skrelt, kuttet i store biter
- 2 kopper (500 ml) kombucha
- 1 skive (4 g) fresno chili
- 1 spiseskje (15 ml) honning
- isbiter, til servering
- 375 ml (375 ml) kullsyreholdig vann, delt bruk
Fremgangsmåte
- Legg alle ingrediensene unntatt vann og is i Vitamix-beholderen i den oppførte rekkefølgen og fest lokket.
- Start maskinen på laveste hastighet, og øk deretter raskt til høyeste hastighet. Bland for 40 sekunder.
- Fyll 6 porsjons glass litt under halvveis med is. Hell 1/2 kopp (125 ml) av mango puréen over hver. Topp hvert glass med 1/4 kopp (60 ml) kullsyreholdig vann og server umiddelbart.