Dette er en deilig kremet eggnog som veganere kan nyte i høytiden.

Vegan Eggnog

Tid: 10 min

Mengde: 4 porsjoner

Ingredienser

  • 440 ml lett kokosmelk
  • ½ kopp (65 g) rå cashewnøtter
  • ¼ kopp (60 ml) kaldt vann
  • 3 ss (45 ml) lønnesirup [eller daddel sirup]
  • ½ ts malt kanel
  • ¼ ts malt muskatnøtt
  • ¼ teskje malt nellik

Fremgangmåte

  1. Plasser alle ingrediensene i Vitamix-beholderen i den oppførte rekkefølgen og fest lokket.
  2. Start blenderen på laveste hastighet, og øk deretter raskt til høyeste hastighet. Bland i 30 sekunder eller ønsket konsistens er nådd.
  3. Avkjøl eggnogen for å la smakene kombineres. Rør før servering tilsett et dryss av malt muskat på toppen rett før servering.