Dette er en klassiker som vi ofte lager på våre messer og demonstrasjoner – den er farlig god! Oppskrift av: John Ohlsson
Ingefær Shot
Mengde: 1 L
Tid: 3 min
Ingredienser
- 0, 5 L Eplejuice
- 1 dl Gari (Ingefær i lake, søt)
- 6 mynteblad
- 1/2 lime, skrelt
- 0,5 L isbiter
- 1 cm rød chili, uten frø
Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensene, utenom isbitene i kannen, etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
- Velg hastighet 1.
- Start maskinen og øk til hastighet 8.
- Miks i 30 sekunder.
- Ta av lokket og tilsett isbitene, ha lokket på igjen.
- Velg hastighet 1.
- Start maskinen og øk til høyeste hastighet. Miks i 20 sekunder.
- Senk til hastighet 4 og miks i ytterligere 10 sekunder (for å få vekk skummet som dannes under blanding). Serveres i små shot glass. Oppbevares i lufttett flaske i kjøleskapet.