Dette er en klassiker som vi ofte lager på våre messer og demonstrasjoner – den er farlig god! Oppskrift av: John Ohlsson

Ingefær Shot

Mengde: 1 L
Tid: 3 min

Ingredienser

  • 0, 5 L Eplejuice
  • 1 dl Gari (Ingefær i lake, søt)
  • 6 mynteblad
  • 1/2 lime, skrelt
  • 0,5 L isbiter
  • 1 cm rød chili, uten frø

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene, utenom isbitene i kannen, etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Start maskinen og øk til hastighet 8.
  4. Miks i 30 sekunder.
  5. Ta av lokket og tilsett isbitene, ha lokket på igjen.
  6. Velg hastighet 1.
  7. Start maskinen og øk til høyeste hastighet. Miks i 20 sekunder.
  8. Senk til hastighet 4 og miks i ytterligere 10 sekunder (for å få vekk skummet som dannes under blanding). Serveres i små shot glass. Oppbevares i lufttett flaske i kjøleskapet.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *