Denne hjemmelagde jalapeñosirupen holder seg i kjøleskapet opp mot 2 uker. Alternativt kan du fryse den i mindre porsjoner for lengre holdbarhetstid.
Jalapeño Tequila Cocktail
Mengde: 3 glass
Tid: 25 minutter
Jalapeñosirup
Ingredienser
- 1,8 dl vann
- 1,8 dl sukker
- 1,5 jalapeño, uten frø
- 2,5 dl (40 g) fersk basilikum, blanchert
- 1,2 dl (20 g) fersk koriander, hakket
Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
- Velg hastighet 1.
- Start maskinen og øk til høyeste hastighet.
- Miks i 30 sekunder. Siles.
Jalapeño Tequila Cocktail
Ingredienser
- 90 ml tequila
- 0,6 dl presset limejuice
- 0,6 dl jalapeñosirup
- 4,5 dl isbiter
Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
- Velg hastighet 1.
- Start maskinen og øk til høyeste hastighet.
- Miks i 30 sekunder.