Jalapeño Tequila Cocktail

Denne hjemmelagde jalapeñosirupen holder seg i kjøleskapet opp mot 2 uker. Alternativt  kan du fryse den i mindre porsjoner for lengre holdbarhetstid.

Jalapeño Tequila Cocktail

Mengde: 3 glass
Tid: 25 minutter

Jalapeñosirup

Ingredienser

  • 1,8 dl vann
  • 1,8 dl sukker
  • 1,5 jalapeño, uten frø
  • 2,5 dl (40 g) fersk basilikum, blanchert
  • 1,2 dl (20 g) fersk koriander, hakket

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Start maskinen og øk til høyeste hastighet.
  4. Miks i 30 sekunder. Siles.

Jalapeño Tequila Cocktail

Ingredienser

  • 90 ml tequila
  • 0,6 dl presset limejuice
  • 0,6 dl jalapeñosirup
  • 4,5 dl isbiter

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Start maskinen og øk til høyeste hastighet.
  4. Miks i 30 sekunder.

 

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *