Garner med fersk estragon for en pepperaktig smak. En oppfriskende Granita er en perfekt avslutning på en middag.

Eplegranita

Mengde: 960 ml
Tid: 4 h

Ingredienser

  • 720 ml eplejuice
  • 4 ts presset sitronjuice
  • 1,2 dl sukker
  • 1,2 dl (15 g) mynteblad

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Start maskinen og øk til hastighet 10. Miks i 20-30 sekunder. Fordel så i is former og frys i ca 4 timer. Ta dem ut og lå de stå i romtemperatur i 10 minutter.
  4. Ha halvparten av isbitene i kannen og fest lokket.
  5. Velg hastighet 1.
  6. Start maskinen og øk til hastighet 10.
  7. Miks i 10-20 sekunder og bruk tamperen for å presse ingrediensene ned mot knivbladene. Når miksen nærmer seg ferdig, kommer motorlyden til å endre seg og fira hauger dannes i kannen.
  8. Gjør det samme med siste halvparten av isbitene. Server direkte!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *