Garner med fersk estragon for en pepperaktig smak. En oppfriskende Granita er en perfekt avslutning på en middag.
Eplegranita
Mengde: 960 ml
Tid: 4 h
Ingredienser
- 720 ml eplejuice
- 4 ts presset sitronjuice
- 1,2 dl sukker
- 1,2 dl (15 g) mynteblad
Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og fest lokket.
- Velg hastighet 1.
- Start maskinen og øk til hastighet 10. Miks i 20-30 sekunder. Fordel så i is former og frys i ca 4 timer. Ta dem ut og lå de stå i romtemperatur i 10 minutter.
- Ha halvparten av isbitene i kannen og fest lokket.
- Velg hastighet 1.
- Start maskinen og øk til hastighet 10.
- Miks i 10-20 sekunder og bruk tamperen for å presse ingrediensene ned mot knivbladene. Når miksen nærmer seg ferdig, kommer motorlyden til å endre seg og fira hauger dannes i kannen.
- Gjør det samme med siste halvparten av isbitene. Server direkte!