Ramos Gin Fizz

En New Orleans-klassiker fra 1888. Produsert på Henry Ramos’s Imperial Cabinet.

Beholder: Vitamix AER 1,4 l kanne

Ingredienser

  • 4 (12 cl) gin, gjerne Plymouth gin
  • 1 (3 cl) ferskpresset sitronsaft
  • 1 (3 cl) ferskpresset limejuice
  • 1 (3 cl) sukkersirup
  • 2 flytende (6 cl) kremfløte
  • 1 ts vanilje pasta
  • 2 eggehviter
  • 2,5 dl isbiter
  • 9 cl kullsyre vann
  • 6 dråper appelsinblomstvann

Fremgangsmåte

  1. Legg gin, sitronsaft, limejuice, sukkersirup, kremfløte, vaniljepasta og eggehviter i Vitamix-luftkannen i den angitte rekkefølgen og fest lokket.
  2. Start maskinen på laveste hastighet, øk sakte til hastighet 9. Bland i 60 sekunder.
  3. Legg is til kannen. Bland på hastighet 5 i ytterligere 60 sekunder.
  4. Del drinken i to highball-glass, sil av isen om ønskelig. Topp hver drink med 3 cl kullsyre vann og 3 dråper appelsinblomstvann.