En New Orleans-klassiker fra 1888. Produsert på Henry Ramos’s Imperial Cabinet.
Beholder: Vitamix AER 1,4 l kanne
Ingredienser
- 4 (12 cl) gin, gjerne Plymouth gin
- 1 (3 cl) ferskpresset sitronsaft
- 1 (3 cl) ferskpresset limejuice
- 1 (3 cl) sukkersirup
- 2 flytende (6 cl) kremfløte
- 1 ts vanilje pasta
- 2 eggehviter
- 2,5 dl isbiter
- 9 cl kullsyre vann
- 6 dråper appelsinblomstvann
Fremgangsmåte
- Legg gin, sitronsaft, limejuice, sukkersirup, kremfløte, vaniljepasta og eggehviter i Vitamix-luftkannen i den angitte rekkefølgen og fest lokket.
- Start maskinen på laveste hastighet, øk sakte til hastighet 9. Bland i 60 sekunder.
- Legg is til kannen. Bland på hastighet 5 i ytterligere 60 sekunder.
- Del drinken i to highball-glass, sil av isen om ønskelig. Topp hver drink med 3 cl kullsyre vann og 3 dråper appelsinblomstvann.