Nyt blodappelsiner når de er i sesong og lag denne oppsiktsvekkende drinken!
Blodappelsin Gin Fizz
Mengde: 2 porsjoner
Tid: 20 min
Ingredienser
Sirup –
- 120 ml honning
- 120 ml vann
- 1 ts hele nellik, stekt
Blodappelsin Cocktail –
- 1 (155 g) blodappelsin, halvert, skåret i 1 cm biter
- 90 ml gin
- 4-5 dl (260 g) isbiter
- 60 ml prosecco
Fremgangsmåte
- Til sirupen: Ha honning, vann og nellik i en liten kjele og la det småkoke i 5 minutter. Avkjøl helt. Spar 15 ml sirup til cocktailen og oppbevar resten i en forseglet beholder i kjøleskapet.
- For cocktail: Legg blodappelsinskiver, gin, sirup og is i Aer® Disc-kannen og sikre lokket.
- Start på laveste hastighet og øk til maks. Miks i 30-40 sekunder.
- Sil innholdet over i to avkjølte cocktailglass. Pynt med frisk blodappelsin.