Sikkerhetstiltak

Vitamix korrigerende handling

Vitamix utsteder en viktig sikkerhetsmelding med hensyn til Vitamix 225 ml og 600 ml blandingsbeholdere, og bladbaser som er kompatible med Vitamix® Ascent® serie blendere.

Vår kundes sikkerhet er vår første prioritet. Dette er grunnen til at vi kommuniserer denne sikkerhetsmeldingen i forhold til følgende tilbehør for Vitamix® Ascent® serien:

225 ml blandingsbolle
600 ml (20 oz) blandingskopp
Bladbaser

Gjennom et strengt og pågående kvalitetsinspeksjonsprogram har Vitamix identifisert et potensielt sikkerhetsproblem. Det er mulig at beholderen kan skille seg fra bladbunnen, og eksponere bladene og utgjøre en fare for rift.

Forbrukersikkerhet er vår høyeste prioritet, og vi er fullt forpliktet til å opprettholde de høyeste standardene for sikkerhet, kvalitet og service. For å løse dette problemet, tilbyr Vitamix et gratis reparasjonssett til forbrukere, som inkluderer et beskyttende plastdeksel som festes over bladbunnen, sammen med ekstra instruksjonsetiketter.

Det gratis reparasjonssettet som inkluderer deler som forbrukere enkelt kan installere selv. Reparasjonssettet vil bestå av et beskyttende plastdeksel for å feste over bladbasen og ekstra instruksjonsetiketter

Hvis du eier noen av elementene ovenfor, vennligst gå til lenken nedenfor for å registrere deg for sikkerhetssettet ditt eller for mer informasjon.

For mer informasjon og for å registrere deg for ditt sikkerhetssett, vennligst besøk lenken nedenfor: