Meet The Blender.

Vitamix er det smarte valget – våre blendere er holdbare, lett anvendelige og forvandler næringsrike ingredienser til smaksrike måltider på bare noen minutter. Samtlige av våre blendere er bygget for å være lett å bruke, noe som gjør at du kommer til å bruke din Vitamix oftere og dermed får maksimalt ut av din investering.

Takket være sitt tidløse design, fantastiske kvalitet og unike garanti, vil du kunne fortsette å bruke den år etter år, med perfekt resultat, gang på gang. Om du er ute etter å eksperimentere med nye teknikker eller bare vil lage den perfekte smoothie hjemme, har vi en blender som passer til deg.

Vitamix modeller

Ascent 3500i

En førsteklasses blender med Touch skjem, 5 forhåndsinnstilte program, Programmerbar Timer, SELF-DETECT–og Låsesperreteknikk.

Med høy presterende teknikk mikser den de tøffeste ingredienser til perfekt konsistens hver gang, år etter år.

Ascent 2500i

En førsteklasses blender med 3 forhåndsinnstilte program, Digital Timer, SELF-DETECT–og Låsesperreteknikk.

Med høy presterende teknikk mikser den de tøffeste ingredienser til perfekt konsistens hver gang, år etter år.

Ascent 2300i

En førsteklasses blender med regulerbar hastighetskontroll og puls funksjon, Digital Timer, SELF-DETECT–og Låsesperreteknikk.

Med høy presterende teknikk mikser den de tøffeste ingredienser til perfekt konsistens hver gang, år etter år.

Pro 750

Vitamix Professional Series 750 med kvalitet og presisjon som en kommersiell maskin og et mer elegant design, den har fem forhåndsinnstilte program, inkludert et selvrensende alternativ. Med den ultra-responsive hastighetsinnstillingen og puls-knapp kan du blande og mikse ingrediensene nøyaktig til dine spesifikasjoner.

Pro 300

Vitamix Professional Series 300 med en to-liter kanne for profesjonelle resultater hjemme på ditt eget kjøkken. Den stilige og lavere modellen passer under kjøkkenskapet og letter den daglige bruken. Den har også 40 % lavere støynivå enn TNC 5200. Hastigheten reguleres manuelt.

TNC 5200

Vitamix TNC 5200 er så mye mer enn bare en blender. Vitamix kombinerer mer en hele 10 husholdningsapparater og utfører mer enn 50 arbeidsoppgaver på ditt kjøkken enklere, raskere og med bedre resultat. Vitamix 5200 maler og blander alle tenkelig råvarer.

S30

For første gang kombineres allsidighet og høy ytelse med nye praktiske egenskaper i Vitamix S30! Enten du er på farten eller nyter måltider hjemme, så gjør S30 det lett å lage individuelle porsjoner og mindre familie retter samtidig som den tar svært liten plass på kjøkkenbenken.

@vitamixnorge på Instagram