Deilig dipp til grønnsaker.
Ingredienser
Beetroot Borani:
- 60 ml gresk yoghurt
- 60 ml extra virgin olivenolje
- 1 1/2 ts sherry eddik
- 450 g rødbeter, ovnstekt
- 1 fedd hvitløk
- 1/2 ts salt
Topping:
- 1 ss extra virgin olivenolje
- 1/8 ts nigella frø
- 1/8 ts fennikel frø
- 1/8 ts chili flakes
- 1/8 ts caraway frø
Fremgangsmåte
- Borani: Plasser alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og sikre lokket.
- Start blenderen på 1 og øk til maks hastighet og press alle ingrediensene ned i bladene med tamperen. Blend i 30 sekunder eller til ønsket konsistens er oppnådd.
Topping:
- Miks alle ingrediensene i en bolle og ha i kjøleskapet. Ha på topping når du er klar til å servere.