Deilig dipp til grønnsaker.

Ingredienser

Beetroot Borani:

  • 60 ml gresk yoghurt
  • 60 ml extra virgin olivenolje
  • 1 1/2 ts sherry eddik
  • 450 g rødbeter, ovnstekt
  • 1 fedd hvitløk
  • 1/2 ts salt

Topping:

  • 1 ss extra virgin olivenolje
  • 1/8 ts nigella frø
  • 1/8 ts fennikel frø
  • 1/8 ts chili flakes
  • 1/8 ts caraway frø

Fremgangsmåte

  1. Borani: Plasser alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen i listen og sikre lokket.
  2. Start blenderen på 1 og øk til maks hastighet og press alle ingrediensene ned i bladene med tamperen. Blend i 30 sekunder eller til ønsket konsistens er oppnådd.

Topping:

  1. Miks alle ingrediensene i en bolle og ha i kjøleskapet. Ha på topping når du er klar til å servere.