Krydret blomkål og valnøtt “Chorizo” taco

Bytt ut vanlig svine chorizo ​​med denne plante baserte versjonen laget unikt i Vitamix.

Ingredienser

  • 6 kopper (600 g) blomkål, kuttet i buketter, ca. 1/2 hode
  • 2 kopper (200 g) valnøtter
  • 1 middels (125 g) løk
  • 3 hvitløks fedd
  • 3 chipotle pepper i adobo saus, pluss 2 ss saus til senere bruk
  • 1 ts spisskummen frø
  • ½ ts korianderfrø
  • 2 ts paprika
  • 2 ss ekstra virgin olivenolje
  • 1 ts kosher salt, valgfritt
  • pynt med kål i terninger, 6 porsjoner
  • pynt med løk i terninger, 6 porsjoner
  • pynt med tomat i terninger, 6 porsjoner
  • 12 maismel tortillas

Fremgangsmåte

Veibeskrivelse

  1. Forvarm ovnen til 175 grader.
  2. Hakk blomkål og valnøtter til passelig store biter. Et tips er å slippe ingrediensene ned i bladene gjennom lokket mens knivene er på hastighet 7. Ha dette til side når alt er hakket.
  3. Legg de resterende ingrediensene (bortsett fra servering) i Vitamix-beholderen og fest lokket. Start blenderen på laveste hastighet, og øk deretter raskt til høyeste hastighet. Bland i 35-45 sekunder.
  4. Tilsett adobo-sausen til den hakkede blomkål- og valnøttblandingen, rør forsiktig for å kombinere. Spre blandingen jevnt ut på et bakeark sprayet med non-stick spray. Stek i forvarmet ovn i 15-20 minutter, ta deretter ut og snu blandingen med en slikkepott. Sett blandingen tilbake i ovnen og stek i ytterligere 15-20 minutter.
  5. Fjern blandingen fra ovnen og server sammen hver mais tortilla, toppet med strimlet kål, tomater i terninger og løk.