Morsom vri på Buffalo Chicken Dip ved å gjøre den vegansk.
Ingredienser
- 1 kopp (240 ml) grønnsakkraft
- ¾ kopp (180 ml) varm saus
- 3 kopper (415 g) ristede cashewnøtter
- 2 ts hvitløks pulver
- 2 ts løk pulver
- 2 ss (15 g) næringsgjær
- 1 pakke (255 g) strimlet, tilberedt jackfrukt
- 1 kopp (85 g) vegansk ost, strimlet
Fremgangsmåte
- Forvarm ovnen til 205°C. Spray en 2 liter bakeform med non-stick spray og sett til side.
- Ha grønnsakskraft, varm saus, ristede cashewnøtter, hvitløk og løkpulver og næringsgjær i Vitamix-beholderen og fest lokket. Start blenderen på laveste hastighet, og øk deretter raskt til høyeste hastighet. Bland i 40–50 sekunder, bruk tamperen til å skyve ingrediensene mot knivene.
- Bland jackfrukten og sausen i en middels stor bolle, hell blandingen i den tilberedte pannen og topp med ost. Sett i forvarmet ovn og stek i 35–45 minutter.
- Ta ut av ovnen og nyt med grønnsaks chips, grønnsaker i skiver eller tortilla chips.