Morsom vri på Buffalo Chicken Dip ved å gjøre den vegansk.

Ingredienser

  • 1 kopp (240 ml) grønnsakkraft
  • ¾ kopp (180 ml) varm saus
  • 3 kopper (415 g) ristede cashewnøtter
  • 2 ts hvitløks pulver
  • 2 ts løk pulver
  • 2 ss (15 g) næringsgjær
  • 1 pakke (255 g) strimlet, tilberedt jackfrukt
  • 1 kopp (85 g) vegansk ost, strimlet

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 205°C. Spray en 2 liter bakeform med non-stick spray og sett til side.
  2. Ha grønnsakskraft, varm saus, ristede cashewnøtter, hvitløk og løkpulver og næringsgjær i Vitamix-beholderen og fest lokket. Start blenderen på laveste hastighet, og øk deretter raskt til høyeste hastighet. Bland i 40–50 sekunder, bruk tamperen til å skyve ingrediensene mot knivene.
  3. Bland jackfrukten og sausen i en middels stor bolle, hell blandingen i den tilberedte pannen og topp med ost. Sett i forvarmet ovn og stek i 35–45 minutter.
  4. Ta ut av ovnen og nyt med grønnsaks chips, grønnsaker i skiver eller tortilla chips.