Varm Sitron-te og Ingefær smoothie

Har du noen gang prøvd å drikke en varm smoothie? Perfekt når det er vinter og iskaldt ute (når suget etter kalde smoothies ikke er så stort). Denne oppskriften er deilig varm og forfriskende med den gunstige smaken av sitron og ingefær.

Ingredienser

  • 720 ml ny brygget sitron te (eller appelsin te), varm
  • 1 eple, uten kjernehus, kuttet i biter.
  • 1 sitron, skrelt
  • ½ appelsin, skrelt
  • 1 bit fersk ingefær (5 g)
  • 3 ss honning

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i Vitamix-kannen i ovenstående rekkefølge og fest lokket.
  2. Start maskinen på laveste hastighet og øk deretter raskt til høyeste. Bland i 5 minutter og 45 sekunder, til det kommer damp ut gjennom lokket og smoothien er veldig varm. Alternativt, hvis du har en maskin med forhånds installerte programmer, start Hot Soup-programmet og la det fullføre.