Sjokoladepålegg med Hasselnøtt

En luksuriøs blanding av sjokolade og hasselnøtter som komplementerer crêpes og søte jordbær på en perfekt måte.

Sjokoladepålegg med Hasselnøtt

Mengde: 500 ml

Tid: 12 min

Ingredienser

  • ⅕ kopp (7,5 ml) peanøtt olje
  • ⅖ kopp (50 g) ristede hasselnøtter uten skinn
  • ⅛ kopp (18,75 g) melkesjokoladebiter
  • ⅛ kopp (18,75 g) bittersøt sjokolade [eller mørke sjokoladebiter]

Fremgangsmåte

  1. Plasser peanøtt olje og hasselnøtter i Vitamix-beholderen i den oppførte rekkefølgen og sikre lokket. Start blenderen på laveste hastighet, øk deretter hastigheten til hastighet 8 og fjern
    lokk pluggen. Sett inn tamperen og press ingrediensene mot knivene.
  2. Etter ca. 1 minutt, når det har dannet seg en jevn bunn, tilsetter du sjokoladen litt etter litt gjennom lokkets plugg åpning, tamp kun om nødvendig.
  3. Når all sjokoladen er tilsatt, øker du hastigheten til maks og mikser i ca. 20-30 sekunder. Avkjøl i kjøleskap før servering.