En luksuriøs blanding av sjokolade og hasselnøtter som komplementerer crêpes og søte jordbær på en perfekt måte.
Sjokoladepålegg med Hasselnøtt
Mengde: 500 ml
Tid: 12 min
Ingredienser
- ⅕ kopp (7,5 ml) peanøtt olje
- ⅖ kopp (50 g) ristede hasselnøtter uten skinn
- ⅛ kopp (18,75 g) melkesjokoladebiter
- ⅛ kopp (18,75 g) bittersøt sjokolade [eller mørke sjokoladebiter]
Fremgangsmåte
- Plasser peanøtt olje og hasselnøtter i Vitamix-beholderen i den oppførte rekkefølgen og sikre lokket. Start blenderen på laveste hastighet, øk deretter hastigheten til hastighet 8 og fjern
lokk pluggen. Sett inn tamperen og press ingrediensene mot knivene. - Etter ca. 1 minutt, når det har dannet seg en jevn bunn, tilsetter du sjokoladen litt etter litt gjennom lokkets plugg åpning, tamp kun om nødvendig.
- Når all sjokoladen er tilsatt, øker du hastigheten til maks og mikser i ca. 20-30 sekunder. Avkjøl i kjøleskap før servering.