Blackberry Panna Cotta

Kun fire enkle ingredienser trengs til denne desserten, som er spesielt forfriskende på en varm sommerdag. Bytt gjerne bærene til det som er sesong for tiden.

Blackberry Panna Cotta

Mengde: 4 porsjoner

Tid: 4 t 20 min

Ingredienser

  • 480 ml (2 kopper) fløte
  • 65 g (⅓ kopp) sukker
  • (1 ts) pulverisert gelatin
  • 250 g (1¾ kopp) bjørnebær

Fremgangsmåte

  1. Ha fløte og sukker i en tykkbunnet kjele. Visp for å blande sammen. Kok opp på middels høy varme, ca. 5 minutter, rør av og til.
  2. Fjern fra varme. Visp inn pulverisert gelatin.
  3. Legg bjørnebær og fløteblanding i Vitamix-beholderen i den oppgitte rekkefølgen og fest lokket. Velg den laveste innstillingen. Start maskinen, øk sakte til variabel 6 og kjør i 45 sekunder.
  4. Del likt i fire skåler. Avkjøl i kjøleskapet i minst 4 timer eller over natten.