Kun fire enkle ingredienser trengs til denne desserten, som er spesielt forfriskende på en varm sommerdag. Bytt gjerne bærene til det som er sesong for tiden.
Blackberry Panna Cotta
Mengde: 4 porsjoner
Tid: 4 t 20 min
Ingredienser
- 480 ml (2 kopper) fløte
- 65 g (⅓ kopp) sukker
- (1 ts) pulverisert gelatin
- 250 g (1¾ kopp) bjørnebær
Fremgangsmåte
- Ha fløte og sukker i en tykkbunnet kjele. Visp for å blande sammen. Kok opp på middels høy varme, ca. 5 minutter, rør av og til.
- Fjern fra varme. Visp inn pulverisert gelatin.
- Legg bjørnebær og fløteblanding i Vitamix-beholderen i den oppgitte rekkefølgen og fest lokket. Velg den laveste innstillingen. Start maskinen, øk sakte til variabel 6 og kjør i 45 sekunder.
- Del likt i fire skåler. Avkjøl i kjøleskapet i minst 4 timer eller over natten.