Strawberry Gin Kombucha Cocktail

Friske jordbær og St-Germain gir denne smakfulle cocktailen en fruktig tone, og skaper den perfekte sommer cocktailen.

Strawberry Gin Kombucha Cocktail

Tid: 10 min

Mengde: 6 serveringer

Ingredienser

  • 2 kopper (280 g) friske jordbær
  • 150 ml gin
  • 30 ml St-Germain
  • 1 spiseskje (15 ml) honning
  • 1 ¼ kopper (300 ml) kombucha
  • isbiter, til servering
  • 375 ml kullsyreholdig vann, delt bruk

Fremgangsmåte

  1. Legg alle ingrediensene unntatt vann og is i Vitamix-beholderen i den oppførte rekkefølgen og fest lokket.
  2. Start maskinen på laveste hastighet, og øk deretter raskt til høyeste hastighet. Bland for 40 sekunder.
  3. Fyll 6 ​​porsjons glass litt under halvveis med is. Hell 1/2 kopp (125 ml) av jordbæret puré over hver. Topp hvert glass med 1/4 kopp (60 ml) kullsyreholdig vann og server umiddelbart.