Friske jordbær og St-Germain gir denne smakfulle cocktailen en fruktig tone, og skaper den perfekte sommer cocktailen.
Strawberry Gin Kombucha Cocktail 
Tid: 10 min
Mengde: 6 serveringer
Ingredienser
- 2 kopper (280 g) friske jordbær
- 150 ml gin
- 30 ml St-Germain
- 1 spiseskje (15 ml) honning
- 1 ¼ kopper (300 ml) kombucha
- isbiter, til servering
- 375 ml kullsyreholdig vann, delt bruk
Fremgangsmåte
- Legg alle ingrediensene unntatt vann og is i Vitamix-beholderen i den oppførte rekkefølgen og fest lokket.
- Start maskinen på laveste hastighet, og øk deretter raskt til høyeste hastighet. Bland for 40 sekunder.
- Fyll 6 porsjons glass litt under halvveis med is. Hell 1/2 kopp (125 ml) av jordbæret puré over hver. Topp hvert glass med 1/4 kopp (60 ml) kullsyreholdig vann og server umiddelbart.