En fruktig og frisk salsa som passer perfekt som dipp til tortilla chips eller som tilbehør til grillmaten.

Ananas Salsa

Tid:

Mengde:

 

Ingredienser

  • Spiseskje (2 spiseskjeer) ekstra virgin olivenolje, valgfritt
  • 475 g ananas, skrelt, kuttet i store biter
  • 60 g hvitløk, skrelt, halvert
  • 75 g rød paprika, med frø, kuttet i store biter
  • 2 spiseskjeer frisk koriander
  • 15 g (1 ss) jalapeño
  • ½ lime, uten skall
  • ½ ts salt, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. Plasser alle ingrediensene i Vitamix-beholderen i den oppførte rekkefølgen og sett på lokket.
  2. Start blenderen på laveste hastighet, og øk deretter sakte til variabel 5.
  3. Bland i 15-20 sekunder, bruk tamperen til å presse ingrediensene mot knivene.

Om du ønsker en chunky salsa, pulser istedenfor å mikse. Her kan du tilpasse teksturen slik du selv ønsker.