En fruktig og frisk salsa som passer perfekt som dipp til tortilla chips eller som tilbehør til grillmaten.
Ananas Salsa
Tid:
Mengde:
Ingredienser
- Spiseskje (2 spiseskjeer) ekstra virgin olivenolje, valgfritt
- 475 g ananas, skrelt, kuttet i store biter
- 60 g hvitløk, skrelt, halvert
- 75 g rød paprika, med frø, kuttet i store biter
- 2 spiseskjeer frisk koriander
- 15 g (1 ss) jalapeño
- ½ lime, uten skall
- ½ ts salt, valgfritt
Fremgangsmåte
- Plasser alle ingrediensene i Vitamix-beholderen i den oppførte rekkefølgen og sett på lokket.
- Start blenderen på laveste hastighet, og øk deretter sakte til variabel 5.
- Bland i 15-20 sekunder, bruk tamperen til å presse ingrediensene mot knivene.
Om du ønsker en chunky salsa, pulser istedenfor å mikse. Her kan du tilpasse teksturen slik du selv ønsker.