Sopp og Cashewpuré

Med en smakfull soppblanding og ristede cashewnøtter blir dette den perfekte puréen.

Sopp og Cashewpuré

Mengde: 4 porsjoner

Tid: 25 minutter

Ingredienser

  • 1 ss ekstra virgin olivenolje
  • 4 kopper (400 g) crimini sopp [eller blandet sopp], renset, kuttet i store biter
  • 3 kopper (720 ml) grønnsakkraft
  • ½ kopp (14 g) tørket blandet sopp
  • 1 kopp (140 g) ristede cashewnøtter
  • 1 skive (5 g) gul løk, skrelt
  • 1 lite hvitløks fedd, skrelt

Fremgangsmåte

  1. Forvarm en stor stekepanne til middels høy varme. Tilsett olivenolje og varm opp, tilsett deretter sopp og surr i 10 minutter, eller til soppen begynner å karamellisere seg.
  2. Legg sopp og andre gjenværende ingredienser i Vitamix-beholderen i rekkefølgen oppført og fest lokket.
  3. Start blenderen på laveste hastighet, og øk deretter raskt til høyeste hastighet.
  4. Bland i 5 minutter og 45 sekunder, eller velg Hot Soup-programmet og la maskinen fullføre den programmerte syklusen.